25.03.2024
Телеканал NTD

Покликання — штурман: колишній бездомний пес працює в таксі з новим господарем

Покликання — штурман: колишній бездомний пес працює в таксі з новим господарем

Ще навесні пес із кличкою Кано бродяжив, а тепер він штурман у таксі свого господаря. Болівієць..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ще навесні пес із кличкою Кано бродяжив, а тепер він штурман у таксі свого господаря. Болівієць Сантос знайшов цю роботу на початку пандемії, тоді ж і пригрів безпритульного пса.

Кано невимовно схуд, тож чоловік пожалів його й забрав додому. А пес вирішив, що його призначення — усюди бігати хвостиком за новим господарем.

[Сантос Кіспе, власник собаки]:
«Останні п’ять-шість місяців він щодня був моїм штурманом, але до цього ми сиділи вдома. Він застрибував у машину, а я не протестував, тож його вже не вигнати. Тепер він біжить за мною, коли я йду на роботу».

Чоловікові допомагають годувати собаку рідні та сусіди. Також гостинці приносить місцева захисниця тварин Росмер, яка часто викликає це таксі.

[Росмер Альтамірано, жителька Ель-Альто]:
«Усі дуже поважають цього пса. Дивовижно: він сідає в таксі й працює разом із господарем. Таке рідко побачиш. Своїх вихованців завжди любиш, особливо якщо ті допомагають у роботі».

Літня жінка й раніше підгодовувала вуличних собак в окрузі. А тепер часто наймає таксі Сантоса, щоб той возив її всім містом у пошуках безпритульних тварин.

Кано ж завжди поводиться чемно. Він знає, що турбувати пасажирів не можна.
Коротке посилання на цю сторінку:

Покликання — штурман: колишній бездомний пес працює в таксі з новим господаремСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Смугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: