25.03.2024
Телеканал NTD

Родео-драйв у Беверлі-Гіллс прикрасили святково вбраними манекенами

Родео-драйв у Беверлі-Гіллс прикрасили святково вбраними манекенами

Зазвичай вбрані манекени стоять у вітринах магазинів. Але тут їх виставили прямо в центрі каліфорнійського міста..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Зазвичай вбрані манекени стоять у вітринах магазинів. Але тут їх виставили прямо в центрі каліфорнійського міста Беверлі-Гіллс, одягнувши в найяскравіше й найсвятковіше вбрання.

Знамениту вулицю Родео-драйв, на якій розташовано безліч бутиків, напередодні Різдва перетворили на своєрідний подіум для показу мод.

Торгову зону загалом прикрашає дев’ять манекенів. Експозицію назвали «Погляд на святковий гламур». Усе має особливо екзотичний вигляд на тлі мерехтливих пальм і перехожих у шортах.

Не забули й про справжню різдвяну ялинку.

На тлі другої хвилі епідемії власники магазинів вирішили подарувати людям трохи яскравих барв. А ще вони надіються привабити більше покупців.

Карантинні норми, які діють на території Каліфорнії, — одні з найсуворіших у США. Згідно з ними ресторанам заборонено приймати відвідувачів у приміщеннях. Крім того, тут із 10 вечора до 5 ранку діє комендантська година.

Родео-драйв відома своїми магазинами предметів розкоші.
Коротке посилання на цю сторінку:

Родео-драйв у Беверлі-Гіллс прикрасили святково вбраними манекенамиМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалю10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмари

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: