19.11.2024
Телеканал NTD

12-річна зірка настільного тенісу: Хана Года — гордість Єгипту

12-річна зірка настільного тенісу: Хана Года — гордість Єгипту

Ця 12-річна єгиптянка очолює рейтинг Міжнародної федерації настільного тенісу серед юніорів. Школярка Хана Года — перший..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Ця 12-річна єгиптянка очолює рейтинг Міжнародної федерації настільного тенісу серед юніорів. Школярка Хана Года — перший гравець з африканського континенту, що має такі досягнення.

Торік на національному чемпіонаті вона перемогла відразу в чотирьох розрядах: до 12-ти, 15-ти, 18-ти років і навіть у дорослій категорії, обігравши 27-річну Фарах Абдельазіз — одного з п’яти найкращих гравців Африки. Тоді Хані було 11 років.

[Хана Года, тенісистка]:
«Усі здивувалися й дуже раділи за мене. Ніхто не очікував, що я зможу це зробити. Люблю грати зі старшими суперниками, це важкі матчі».

Дівчинка нещодавно повернулася зі змагань Міжнародної федерації у Швеції, вигравши два із чотирьох матчів.

[Хайтам Хамед, тренер Хани]:
«Характер гри Хани унікальний. Вона може зберігати початковий темп протягом години. Вона не знає втоми, бо хоче стати чемпіонкою».

Хана почала грати за свій клуб «Аль-Ахлі», коли їй було чотири роки. І тепер має багато нагород.

[Хана Года, тенісистка]:
«Це мій трофей із жіночих змагань 2019 року. Тоді мені було 11 років. Вони були найскладнішими в моєму житті. Ніхто не очікував, що я виграю».

[Радвіл Азаб, мама Хани]:
«Усі її тренери вірили, що вона зможе виграти у старших гравців. Ми нею пишаємося».

Міжнародна федерація настільного тенісу підкреслює: дівчина встановлює небачені раніше для Африки спортивні стандарти. Заповітна мрія самої Хани — золото Олімпійських ігор.
Коротке посилання на цю сторінку:

12-річна зірка настільного тенісу: Хана Года — гордість ЄгиптуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: