25.08.2024
Телеканал NTD

У мексиканському зоопарку за час карантину народилося п’ять левенят

У мексиканському зоопарку за час карантину народилося п'ять левенят

У зоопарку мексиканського міста Тласкала дебютують левенята. Вони вже підросли, але через пандемію їх показали публіці..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У зоопарку мексиканського міста Тласкала дебютують левенята. Вони вже підросли, але через пандемію їх показали публіці лише зараз.

[Сесар Торіс, директор зоопарку «Альтіплано»]:
«У нас народилися п’ять африканських левів. Трьом уже по шість місяців, а двом — по чотири. Це два самці й три самички від різних матерів».

Поповнення в родині африканських левів звичайного забарвлення тут не було 13 років. Директор зоопарку каже, що на звірів позитивно вплинув карантин.

У зоопарку також розводять білих левів. За останні роки тут народилися чотири дитинчати. Білий лев — це не підвид і також не альбінос. У нього нормальна пігментація очей і шкіри. Світла шерсть — результат генетичного захворювання — лейкізму.

Зоопарк «Альтіплано» успішно проводить програму розведення. Тут уже з’явилося на світ близько 100 тварин рідкісних видів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У мексиканському зоопарку за час карантину народилося п’ять левенятЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: