20.07.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус встановив різдвяну ялинку посеред Мертвого моря

Санта-Клаус встановив різдвяну ялинку посеред Мертвого моря

Різдвяна атмосфера огорнула Мертве море в Ізраїлі. На соляному острові біля узбережжя курорту Ейн-Бокек розташувався Санта-Клаус...

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Різдвяна атмосфера огорнула Мертве море в Ізраїлі. На соляному острові біля узбережжя курорту Ейн-Бокек розташувався Санта-Клаус. Із собою прихопив убрану ялинку й шезлонг.

[Санта-Клаус]:
«Щасливого Різдва! Я на Мертвому морі й бажаю вам здоров’я та безпеки під час важкої ситуації з COVID-19. Приїжджайте сюди й відпочиньте в спокійних умовах».

Санта скупався в солоній воді знаменитого близькосхідного озера. Його узбережжя — найнижчий суходіл планети. Поверхня води тут розташована на 430 метрів нижче за рівень моря.

Маленьке різдвяне дійство організувало міністерство туризму Ізраїлю, щоби під час пандемії і карантинних обмежень підняти людям настрій.

Санта зустрів у шезлонгу захід сонця. Пізніше поплив до берега, забравши із собою різдвяну ялину, бо та в солоній воді не виживе.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус встановив різдвяну ялинку посеред Мертвого моряЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: