26.06.2024
Телеканал NTD

Слониха з індійського храму завдяки модній зачісці стала зіркою інтернету

Слониха з індійського храму завдяки модній зачісці стала зіркою інтернету

Слониха Сенгамалам — зірка інтернету з Індії. Живе в храмі південного штату Тамілнад. Її фото збирають..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Слониха Сенгамалам — зірка інтернету з Індії. Живе в храмі південного штату Тамілнад. Її фото збирають у твіттері тисячі вподобайок.

Запорука успіху — чарівна зовнішність. Щоранку слониху миють і вкладають їй рожевий чубчик, пофарбований у тон кінчикам вух. Образ доповнює ефектний малюнок на мордочці.

Але головне, від чого мліє серце, — гра на губній гармошці. Слониха, ніби усміхаючись, видуває ноти хоботом.

Побачити Сенгамалам наживо приїжджають сотні туристів. Люди не розходиться аж до сутінків. Особливо раді діти.

[паломниця]:
«Ми з дитиною приїхали сюди вперше, лише щоб подивитися на неї. Ніколи не бачили слонів із такою оригінальною зачіскою. Уся моя родина рада, що ми тут побували».

[паломниця]:
«Цей слон має таку милу зачіску. Стільки людей прийшло на неї подивитися, діти радіють. Вона чудово сурмить своїм хоботом! Дуже музикально».

Сенгамалам живе в цьому храмі з 2003 року.

Слонів в Індії вважають священними тваринами. Їх можна швидко приручити й легко дресувати. На країну припадає понад половини всіх азійських слонів, проте через браконьєрство їхня популяція зменшується.

Азійський слон — друга за величиною наземна тварина після слона африканського.
Коротке посилання на цю сторінку:

Слониха з індійського храму завдяки модній зачісці стала зіркою інтернетуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: