29.12.2024
Телеканал NTD

Перша леді США прийняла різдвяну ялину біля ґанку Білого дому

Перша леді США прийняла різдвяну ялину біля ґанку Білого дому

Перша леді США Меланія Трамп прийняла різдвяну ялинку. За традицією її доставили до північного ґанку Білого..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Перша леді США Меланія Трамп прийняла різдвяну ялинку. За традицією її доставили до північного ґанку Білого дому. Церемонія проходить під різдвяні мелодії.

Дружина президента оглядає ялинку, обходячи її навколо. Цього року Блакитну кімнату прикрасить дерево заввишки п’ять з половиною метрів. Його зрубали в розпліднику Західної Вірджинії.

Зазвичай розплідники всієї країні змагаються за право надати Білому домові різдвяну ялинку. Цього року через пандемію конкурс не проводили. Також буде менше волонтерів, які допоможуть Меланії Трамп прикрасити ялину.

Різдвяне дерево встановлюють у Білому домі з XIX століття. З 1929 року ялинку прикрашає дружина президента. А в 61-му Жаклін Кеннеді додала до традиції нові штрихи. Вона стала підбирати для символічного дерева тематичні прикраси.

Ялина в Блакитній кімнаті вважається офіційною різдвяною ялинкою Білого дому. Крім неї, у резиденції президента й навколо неї встановлюють ще багато святкових дерев.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перша леді США прийняла різдвяну ялину біля ґанку Білого домуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиСендбординг повертається до НамібіїПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій БританіїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: