26.05.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус переходить на онлайн-режим

Санта-Клаус переходить на онлайн-режим

Цього року багато дітей навряд чи зможуть відвідати Санта-Клауса через обмеження, пов'язані з коронавірусом. Проте одна..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цього року багато дітей навряд чи зможуть відвідати Санта-Клауса через обмеження, пов’язані з коронавірусом. Проте одна розважальна компанія в Лондоні придумала спосіб, як безпечно зустрітися із Сантою, не виходячи з дому.

«Міністерство веселощів», яке вже 25 років навчає кандидатів у різдвяні дідусі, створило застосунок Santa HQ. Він дає змогу зустрітися із Сантою онлайн.

[Джеймс Ловелл, засновник «Міністерства веселощів»]:
«Цього року маємо змиритися з тим, що Різдво буде іншим. Ось чому ми створили застосунок Santa HQ. Мені здається, що діти багато часу проводять з айпадами та смартфонами, спілкуючись зі своїми друзями. Поговорити із Сантою через монітор — для них це нормально».

Тепер Сант у різдвяній школі навчають і технічних навичок, щоб вони могли безперешкодно спілкуватися з дітьми з різних країн.

[Санта-Клаус]:
«Уперше використовую такий метод. І мені він дуже подобається. Гадаю, результат буде вельми хорошим. Подейкують, що Різдво скасували. Та я можу вас запевнити, що це не так».

Ідея створити такий застосунок належить засновнику Вікіпедії Джиммі Вейлзу.

[Джиммі Вейлз, засновник Вікіпедії]:
«Знаєте, у мене тут майнула думка, що через коронавірус цього року дітям не слід відвідувати Санту. Рік був непростим. Він був непростим для всіх. Та нам, як і раніше, Різдво необхідне. Дітям потрібно чекати чогось приємного. Тому я почав думати про те, щоб зробити віртуального Санту».

Послуга коштує коло 40 доларів. Вона включає 32 дні всіляких онлайн-заходів і, звісно ж, спілкування із Санта-Клаусом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус переходить на онлайн-режимВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрів2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Боснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: