19.12.2024
Телеканал NTD

У Південній Кореї два дні поспіль реєструють понад 500 нових випадків COVID-19

У Південній Кореї два дні поспіль реєструють понад 500 нових випадків COVID-19

У Південній Кореї другий день поспіль реєструють понад 500 нових хворих на COVID-19. Так, 27 листопада..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У Південній Кореї другий день поспіль реєструють понад 500 нових хворих на COVID-19. Так, 27 листопада виявили 569 заражених, а днем ​​раніше — 583. З березня це рекордна кількість.

Зараз південнокорейці переживають третю хвилю епідемії. Друга виникла в середині серпня й пішла на спад на початку вересня. Третій сплеск почався в середині цього місяця. Влада намагається підготувати більше лікарняних ліжок.

[Сон Йон Ре, прессекретар МОЗ Південної Кореї]:
«Маємо 100 місць для пацієнтів, які в критичному стані, тому поки все гаразд. Та якщо впродовж наступних двох тижнів кількість (нових випадків зараження) зростатиме в такому ж темпі, це може спричинити проблеми».

Південнокорейці стурбовані.

[житель Сеула]:

«Оскільки добова кількість нових хворих коливається в межах 500, думаю, уряд повинен зробити правила соціального дистанціювання жорсткішими. Хоч це ускладнює людям життя й не дуже приємно, але допоможе уникнути ще більшої шкоди».

[жителька Сеула]:
«Доводиться миритися з таким становищем, хоча на серці дуже тривожно. Чула, що лікарняних ліжок не вистачає, тож заспокоїтися тут важко».

Тим часом в армії Південної Кореї посилили правила соцдистанціювання. Також солдатам на десять днів заборонили брати відпустку. Обмеження запровадили після того, як цього тижня у військовому навчальному закладі зареєстрували понад 50 нових випадків захворювання. Курсанти заразилися від цивільних осіб.

У Південній Кореї загалом виявлено приблизно 33 тисячі випадків зараження коронавірусом, померло понад 500 осіб, одужало більш як 27 тисяч.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Південній Кореї два дні поспіль реєструють понад 500 нових випадків COVID-19Рекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові Філіпп

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: