28.08.2024
Телеканал NTD

У Києві розбили крижаний кулак на акції «Знищимо насильство»

У Києві розбили крижаний кулак на акції «Знищимо насильство»

У Києві молотками розбили крижану скульптуру — кулак, що стискає троянду. Так учасники акції «знищували насильство»...

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Києві молотками розбили крижану скульптуру — кулак, що стискає троянду. Так учасники акції «знищували насильство». За словами організаторів, головна ідея заходу в тому, що подолати агресію можна лише спільними зусиллями.

[Марина Ходна, заступник голови Київської міської адміністрації]:
«Троянда — це хто завгодно: дружина, дитина чи мама. Це людина, яка страждає від домашнього насильства. Ця акція показує: ми можемо спільними зусиллями подолати домашнє насильство якраз розбиваючи. Не можна чекати, поки все просто розтане. Треба розбити зараз і не дати цій троянді, що в руці, померти чи зів’янути».

Акцію приурочили до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Нагадаємо, торік кожна п’ята українка стикалася з насильством у сім’ї. Жертвами агресивних дій стають здебільшого жінки. Але по допомогу звертаються й чоловіки. У МВС повідомляють: в Україні за 9 місяців 2020 року поліція взяла на облік 34 тисячі «абьюзерів». Вони поповнили список із більш ніж 82 тисяч домашніх тиранів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Києві розбили крижаний кулак на акції «Знищимо насильство»Як голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромЧому китайський середній клас не може собі дозволити весілляООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроМер Нью-Йорка виганяє торговців із Бруклінського мосту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: