20.06.2024
Телеканал NTD

Тайванська компанія створила захисний одяг від коронавірусу для авіаперельотів

Тайванська компанія створила захисний одяг від коронавірусу для авіаперельотів

Це черговий «рейс у нікуди» для тайваньських авіапасажирів. Цього разу політ урізноманітнили показом мод. Подіумом служить..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Це черговий «рейс у нікуди» для тайваньських авіапасажирів. Цього разу політ урізноманітнили показом мод. Подіумом служить прохід між кріслами, а на суд глядачів виставлено особливий одяг. Це захисні куртки для авіаперельотів.

Тайванці поки обережно ставляться до такої розваги, як короткий політ на літаку. А ті, хто на нього наважується, хочуть якнайліпше захиститися від коронавірусу.

Спеціальні куртки з плащівки закривають тіло нижче талії, а також руки й зап’ястя. Вони мають капюшон із ґудзиками, які утримують лямки захисних масок. Одяг розробила одна тайванська компанія.

[Чжиень-Чи Чень, голова компанії ― розробника захисної куртки]:

«Ми хочемо просувати цю хорошу продукцію в усьому світі, а не лише на Тайвані. Людям, як і раніше, треба кудись їздити у справах, а коли скасують карантинні обмеження, вони й далі подорожуватимуть».

У компанії впевнені, що захисні куртки ще нескоро втратять актуальність, бо невідомо, коли закінчиться пандемія. До того ж люди, можливо, ще довго намагатимуться бути обережними.

Через пандемію й закриті кордони кількість пасажирських авіаперельотів у всьому світі різко зменшилася. Авіакомпанії та аеропорти розробили багато заходів, які роблять польоти безпечними. А деякі перевізники організовують «рейси в нікуди», тобто невеликі екскурсії над країною. Так вони хочуть хоча б трохи заробити й водночас розважити пасажирів, які скучили за польотами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тайванська компанія створила захисний одяг від коронавірусу для авіаперельотівУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяМарокко: лазні закриті, води немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: