20.05.2024
Телеканал NTD

Якщо не летить, нехай їде: бразильці перетворили моноколесо на електромітлу

Якщо не летить, нехай їде: бразильці перетворили моноколесо на електромітлу

Якщо мітла не злітає, то можна змусити її їхати. Так вирішили двоє бразильських шанувальників Гаррі Поттера...

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Якщо мітла не злітає, то можна змусити її їхати. Так вирішили двоє бразильських шанувальників Гаррі Поттера. Вони оснастили моноколесо стилізованою мітлою з довгим держаком. Тепер незвичайний транспорт ганяє дорогами Сан-Паулу.

[Алессандро Руссо, винахідник моторизованої мітли]:
«У фільмах про Гаррі Поттера керують мітлою, спираючись на неї всім тілом. Я подумав, що в нас уже є транспортні засоби, якими треба керувати, зберігаючи рівновагу тіла. Якщо ми робитимемо це не ногами, а мітлою, тоді, можливо, виникне відчуття польоту на мітлі».

Транспорт у вигляді мітли незмінно приваблює інтерес містян.

[Алессандро Руссо, винахідник моторизованої мітли]:
«Я кажу друзям, що тепер їжджу до булочної лише на мітлі, і це не жарт. Я так і роблю. Мітла стала повсякденним засобом пересування. І це весело».

Друзі-винахідники планують продавати електромітли по 750 доларів. Вони сподіваються, що власники такого транспорту навіть зможуть грати у квідич — вигадану спортивну гру з романів про Гаррі Поттера.
Коротке посилання на цю сторінку:

Якщо не летить, нехай їде: бразильці перетворили моноколесо на електромітлуКарнавал у Венеції може стати «платним»Кам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцям«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: