28.01.2024
Телеканал NTD

Звільнений малайзійський пілот перекваліфікувався на кухаря

Звільнений малайзійський пілот перекваліфікувався на кухаря

Фінальні приготування перед відкриттям вуличного кафе. Тільки-но розставили столики й кухню, а вже надходять перші замовлення...

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Фінальні приготування перед відкриттям вуличного кафе. Тільки-но розставили столики й кухню, а вже надходять перші замовлення.

Цей заклад малайзійської столиці по-своєму унікальний, адже відкрив його колишній пілот, який утратив роботу через пандемію коронавірусу.

Епідемія боляче вдарила по індустрії авіаперевезень. Коли Азріна Мохамада Зававі скоротили, він не похнюпив носа, а перекваліфікувався.

Тепер в уніформі пілота продає локшину й супи.

[Азрін Мохамад Зававі, колишній пілот]:
«Мене звільнили з роботи 30 жовтня. Маю 20 років досвіду роботи пілотом. А кафе “Кептен Корнер” розпочало роботу 23 жовтня. Ми придумали його з дружиною Латун Норхаяті. Ідея виникла, коли мені сказали, що я, можливо, утрачу роботу».

Разом з Азріном з авіакомпанії звільнили ще приблизно 2200 його колег.

Утім, він сподівається, що, коли пандемія закінчиться, він знову зможе повернутися за штурвал літака.

[Азрін Мохамад Зававі, колишній пілот]:
«Сподіваюся, що пандемія закінчиться, а мій заклад буде успішним. Надіюся, що повернуся до польотів і знову стану пілотом».

Відвідувачам тутешня їжа смакує.

[відвідувачка]:
«Я дізналася про це в соцмережах, тому після роботи прийшла сюди. Ми вирішили спробувати локшину Лакса й карі. Дуже смачно. Усім варто прийти й покуштувати».

[відвідувачка]:
«Ми щойно з офісу. Вирішили прийти й підтримати пілота. Ось чому ми тут».

А Азрін каже, що, навіть якщо він повернеться в авіацію, закривати своє кафе не планує.
Коротке посилання на цю сторінку:

Звільнений малайзійський пілот перекваліфікувався на кухаряДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиСрібло в Єгипті — нове золотоПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїВ Ісландії вивергається вулкан: лава підпалила будинки за 40 км від столиці100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озера

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: