27.06.2024
Телеканал NTD

Різдвяні вогні в Лондоні присвятили героям часів пандемії

Різдвяні вогні в Лондоні присвятили героям часів пандемії

На Оксфорд-стріт, що в історичному районі Лондона, запалили різдвяні вогні. Цього року, окрім прикрас, над вулицею..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

На Оксфорд-стріт, що в історичному районі Лондона, запалили різдвяні вогні. Цього року, окрім прикрас, над вулицею розвісили банери з рухомим рядком. На них висвічуються імена героїв 2020 року, які допомагали людям під час пандемії. Кандидатури висуває громадськість.

Цього тижня перехожі на Оксфорд-стріт бачитимуть ім’я волонтера Аніса Алі. Він одним із перших записався добровольцем до Національної служби охорони здоров’я Великої Британії. Удень чоловік працює, а решту часу присвячує волонтерству. З березня він виконав понад 730 доручень.

Імена кандидатів для таких вивісок можна зареєструвати на спеціальному вебсайті. Переможців визначає громадськість через голосування. Обраним героям видають сертифікат на 500 фунтів стерлінгів — це коло 650 доларів США. Гроші можна витратити у фешенебельних магазинах на Оксфорд-стріт. Це найжвавіша торгова вулиця міста.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяні вогні в Лондоні присвятили героям часів пандеміїУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: