28.07.2024
Телеканал NTD

Політ над Гонконгом: розважальні авіарейси під час пандемії

Політ над Гонконгом: розважальні авіарейси під час пандемії

Сто пасажирів в аеропорту Гонконгу проходять реєстрацію на «рейс у нікуди». Цей політ під назвою «Золота..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Сто пасажирів в аеропорту Гонконгу проходять реєстрацію на «рейс у нікуди». Цей політ під назвою «Золота година» дасть їм змогу зануритися в спогади про минуле й насолодитися краєвидами міста з висоти пташиного польоту.

[пасажир]:
«Дуже сумую за тими часами, коли можна було літати (і подорожувати). Я не сідав на літак пів року, а сьогодні маю можливість політати. Хоча це ненадовго, але краще, ніж нічого».

З ілюмінаторів літака пасажири милуються підвісним мостом Цзін Ма та іншими визначними спорудами. Потім авіалайнер пролітає над Південно-Китайським морем і повертається назад.

[пасажир]:
«Через COVID-19 це єдина нагода полетіти з Гонконгу до Гонконгу».

Уся подорож тривала півтори години.

[Кріс Бірт, співробітник гонконзької авіакомпанії]:
«Ми хотіли дати людям можливість побачити, що таке політ під час пандемії, та дати переконатися, що так подорожувати безпечно. Вони хочуть повернутися в небо, але багато хто не може виїхати з Гонконгу, а це прекрасна альтернатива».

Квитки на «рейс у нікуди» коштували від 110 до 150 доларів США. Їх розкупили за пів години. Такий політ економічно підтримав авіакомпанію.

[Кріс Бірт, співробітник гонконзької авіакомпанії]:
«Пандемія значно вплинула на багато галузей, особливо на сферу авіаперевезень. Дуже сумно бачити, що авіакомпанії змушені скорочувати персонал, і ми маємо такі ж проблеми».

Подібні рейси влаштовують на Тайвані, у Японії та Австралії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Політ над Гонконгом: розважальні авіарейси під час пандеміїРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: