26.01.2024
Телеканал NTD

Німецький ресторан пропонує гостям столики в окремих скляних кабінках

Німецький ресторан пропонує гостям столики в окремих скляних кабінках

Овечі шкури в теплих скляних кабінках. Так приваблює відвідувачів цей ресторан у німецькому місті Бенсгайм. Він..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Овечі шкури в теплих скляних кабінках. Так приваблює відвідувачів цей ресторан у німецькому місті Бенсгайм. Він намагається втримати клієнтів в умовах нової хвилі коронавірусу.

[Соня Шіттенгельм, менеджер ресторану]:
«Через ситуацію з коронавірусом ми почали думати, як гості ресторану можуть максимально довго перебувати на вулиці. Потім ми придумали скляні кабіни».

Гості закладу раді можливості вийти в люди.

[Соня Крьонер-Мевс, гостя ресторану]:
«Сидіти нормально, але цей столик для п’ятьох людей трохи замалий. Та загалом це відмінна й оригінальна ідея».

[Леопольд Крьонер, гість ресторану]:
«Ми раді, що знову з’явилася можливість кудись сходити. Ця невелика кабінка досить затишна, тут дуже комфортно сидіти разом із сім’єю».

Проте власники ресторанів бояться, що попереду їх чекають ще більші збитки.

[Соня Шіттенгельм, менеджер ресторану]:
«Ресторанний і готельний бізнес дуже постраждали. Ми дивимося в майбутнє з острахом. Ми також думаємо, як утримати клієнтів і розвіяти їхні побоювання».

Кілька німецьких міст, серед яких і фінансовий центр Франкфурт, ввели комендантську годину для барів та ресторанів. Також федеральні землі домовилися з канцлером Анґелою Меркель, що такі заходи мають набирати чинності автоматично, якщо тижнева кількість нових хворих у регіоні перевищує 50 осіб на 100 тисяч жителів.

Загальна кількість інфікованих у Німеччині вже становить коло 410 тисяч осіб. Померло понад 10 тисяч хворих.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецький ресторан пропонує гостям столики в окремих скляних кабінкахДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачити

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: