19.07.2024
Телеканал NTD

Австралійці милуються з авіалайнера красою країни

Австралійці милуються з авіалайнера красою країни

Австралійці дістали можливість помилуватися чудовими краєвидами Нового Південного Уельсу з літака. Екскурсію організувала авіакомпанія Qantas. Авіалайнер..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Австралійці дістали можливість помилуватися чудовими краєвидами Нового Південного Уельсу з літака. Екскурсію організувала авіакомпанія Qantas.

Авіалайнер зі 150 пасажирами пролітає на низькій висоті над Сіднейською гаванню. Потім направляється до Великого бар’єрного рифу й гори Улуру. Екскурсія триває цілий день.

[пасажир]:
«Це дивовижно. Я подумав, що навряд чи ще раз побачу ці туристичні об’єкти з такого ракурсу. Відчув єднання з природою. Це прекрасно».

[пасажирка]:
«Я стільки разів літала до Кернса у службових та інших справах, але сьогодні вперше уважно роздивилася деякі острови й рифи. Я подумала, що обов’язково мушу туди поїхати».

Авіакомпанія Qantas — найбільша в Австралії. Під час пандемії 98 % міжнародних рейсів скасували. Внутрішні польоти теж обмежено. Авіаперевізник уже повідомив про збитки завбільшки один мільярд 400 мільйонів доларів США.

Екскурсії — це спроба хоч трохи компенсувати втрати. Інша мета — розважити людей, які скучили за подорожами.

[Алекс Пассеріні, пілот]:
«Сподіваюся, ми подали людям ідею, яку вони можуть використати під час своєї відпустки. Хочемо більше таких рейсів».

Квитки на екскурсійний політ коштують від 600 до 2700 доларів США. Концепція цих рейсів не нова. Такі тури, але над Антарктидою, влаштовує компанія Antarctica Flights.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійці милуються з авіалайнера красою країниВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїКарнавал у Венеції може стати «платним»Місто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в Італії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: