23.08.2024
Телеканал NTD

Злитися з підводним світом: у Гонконзі займаються йогою в океанаріумі

Злитися з підводним світом: у Гонконзі займаються йогою в океанаріумі

Злитися воєдино з підводним світом можна в парку розваг у Гонконзі. В океанаріумі на тлі акул,..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Злитися воєдино з підводним світом можна в парку розваг у Гонконзі. В океанаріумі на тлі акул, скатів та інших морських мешканців проходять заняття йогою.

[Джессіка Лі, інструктор із йоги]:
«Тут панує умиротворення. Тільки-но входиш в акваріум і бачиш риб, то відразу заспокоюєшся. Дивишся, як вони рухаються у воді, і сам одразу почуваєшся невимушено».

Учасники занять кажуть, що така атмосфера допомагає їм рухатися плавніше й відчути єднання з морським світом.

Утім, попрактикувати йогу можна й на SUP-бордах у басейні. Тут світить сонце й чутно шум штучних водоспадів.

Тематичний парк також готується відкрити пішохідні стежки під канатною дорогою, яка виходить до Південно-Китайського моря. Для тих, хто захоче стати табором, є намети з кондиціонером.

Однак нові послуги оцінили не всі. Деякі поки не готові за них платити.

[гостя парку розваг]:
«Гадаю, це зайве. Навіщо займатися йогою чи ходити в походи в парку розваг? Для цього треба купувати додатковий квиток, а в інших місцях можна сходити в похід безкоштовно. Йога також має бути безкоштовною, якщо займаєшся на вулиці».

Парк розваг був закритим більшу частину року й знову запрацював лише у вересні. Гості мають бути в масках і виконувати норми соцдистанціювання.

Місцева влада дала парку 700 мільйонів доларів США, щоб він упорався з наслідками карантину.

В океанічному парку також є зоопарк і безліч атракціонів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Злитися з підводним світом: у Гонконзі займаються йогою в океанаріуміФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорПінболом захоплюється дедалі більше молодіВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеї200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях Перу10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: