19.11.2024
Телеканал NTD

Показ Chanel у Парижі: класика Голлівуду 60-х років

Показ Chanel у Парижі: класика Голлівуду 60-х років

Показ Chanel — один із найбільш очікуваних на Тижні Моди в Парижі. Цього разу, попри пандемію..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Показ Chanel — один із найбільш очікуваних на Тижні Моди в Парижі. Цього разу, попри пандемію та карантинні обмеження, він відбувся фізично, а не в онлайн-форматі, як багато інших.

Натхнення весняно-літньої колекції 2021 року — кінодіви Голлівуду 50‒60-х років минулого століття.

Це сучасна інтерпретація гардероба легендарних акторок: вуалетки, подовжені кардигани, широкі штани в смужку й вечірні сукні простого крою. Також можна побачити твідові жакети, але оверсайз і ніжно-рожевих і блакитних відтінків.

Образи завершують ретро-укладки, біжутерія яскравих кольорів і насичений макіяж очей — ще один тренд 60-х.

Показ традиційно проходить у Гран-Пале — палаці, який звели 1897 року для Всесвітньої виставки.

Водночас перед дефіле показали тизер фільму, присвячений таким акторкам, як Жанна Моро й Ромі Шнайдер. На сцені й у повсякденному житті вони одягалися у Коко Шанель. Причому знімалися і в Голлівуді, і в класиків французького кіно.

До списку гостей увійшла співачка й акторка Ванесса Параді та її дочка Лілі-Роуз Депп. Зазвичай Дім моди запрошує на покази набагато більше клієнтів з усього світу. Але цього разу багато хто не приїхав через обмеження на поїздки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ Chanel у Парижі: класика Голлівуду 60-х роківЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцям200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: