18.08.2024
Телеканал NTD

У Франції випробують нове безпілотне аеротаксі VoloCity

У Франції випробують нове безпілотне аеротаксі VoloCity

Безпілотне аеротаксі Volocopter четвертого покоління показали у французькому місті Сержі, що біля Парижа. Модель називається VoloCity..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Безпілотне аеротаксі Volocopter четвертого покоління показали у французькому місті Сержі, що біля Парижа. Модель називається VoloCity й призначена для міських польотів. Транспорт майбутнього розробила німецька компанія з Карлсруе.

[Флоріан Ройтер, директор компанії E-Volo]:
«Сьогодні ми хочемо використати цю особливу нагоду для світової прем’єри, щоб усі ви побачили аеротаксі Volocopter. Воно безпечне, електричне й неймовірно тихе».

Тестувати VoloCity почнуть в аеропорту «Понтуаз» у червні наступного року.

[Флоріан Ройтер, директор компанії E-Volo]:
«Маємо ще близько двох років до завершення сертифікування. Очікуємо, що до кінця 2022-го з’являться перші комерційні маршрути. Сподіваюся, це станеться в Парижі».

Volocopter має дев’ять електричних батарей. Дальність польоту — 35 кілометрів, швидкість — 110 кілометрів за годину. У аеротаксі поміщається дві людини.

Компанія також розробляє вантажний Volocopter.

[Флоріан Ройтер, директор компанії E-Volo]:
«За його допомоги можна вдосконалити міські перевезення. Мова йде про новий світ транспорту як пасажирського, так і вантажного».

Розробник також планує 2022 року розпочати роботу служби повітряного таксі в Дубаї.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Франції випробують нове безпілотне аеротаксі VoloCityАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеНові протези дають змогу відчувати температуру предметівНайдавніші в Південній Америці наскельні малюнки знайшли в аргентинській ПатагоніїЕкспрес-тести із жуйок планують виробляти в ШотландіїСтимулятор для мозку — новий засіб проти депресіїСербські археологи розкопали давньоримську тріумфальну арку200 давніх украдених артефактів повернулися до Перу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: