24.07.2024
Телеканал NTD

Медики випробовують костюм «Залізної людини» в горах Англії

Медики випробовують костюм «Залізної людини» в горах Англії

Британський винахідник Річард Браунінг у реактивному костюмі підіймається над горами Національного парку Лейк-Дистрикт, що в Англії...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Британський винахідник Річард Браунінг у реактивному костюмі підіймається над горами Національного парку Лейк-Дистрикт, що в Англії. Він бере участь в експерименті місцевої служби швидкої допомоги.

Медики поставили перед ним завдання досягти певного місця, звідки умовно надійшов сигнал лиха. Щоб дістатися туди пішки, потрібно 25 хвилин. Людині в реактивному костюмі знадобилося півтори.

[Енді Моусон, фельдшер]:
«Тут прихований величезний потенціал. Це перший у Камбрії політ у реактивному костюмі, який допоможе рятувати людей і полегшувати їхні страждання. Це дивовижна подія».

Місцеві медики часто дістають важке завдання — надати допомогу туристам у горах. Добиратися до них складно й довго.

Лікарі надіються, що незабаром зможуть літати до пацієнтів у реактивних костюмах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Медики випробовують костюм «Залізної людини» в горах АнгліїАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіУ Нідерландах тестуватимуть вакуумний поїзд HyperloopНауковці підтвердили, що виявили новий вид давніх іхтіозаврівНові протези дають змогу відчувати температуру предметів«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центрі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: