25.01.2024
Телеканал NTD

Повітряні кулі й гігантські жуки: як людей заманюють назад до офісів

Повітряні кулі й гігантські жуки: як людей заманюють назад до офісів

Ця іграшкова залізниця стоїть там, де зазвичай їй не місце — у кімнаті для ділових нарад...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ця іграшкова залізниця стоїть там, де зазвичай їй не місце — у кімнаті для ділових нарад.

Саме такі незвичайні кабінети з’явилися в одній з офісних будівель Лондона. Тут упевнені, що після карантину повернути людей на звичні робочі місця буде непросто, адже багато компаній знайшли чимало переваг у віддаленій роботі.

Яскраві кольори, веселощі й дитячі спогади. Дизайнери інтер’єру роблять усе можливе, щоб нагадати людям про радісні миті минулого.

[Сем Копш, дизайнер]:

«Спочатку, коли ми розробляли дизайни, ми провели дослідження й запитали людей, що для них означає щастя і від яких кольорів зринають щасливі думки».

Як з’ясувалося, це прогулянки на вулиці, відпочинок на пляжі, походи в гори та дитячі спогади. У такому стилі й оформили всі офісні приміщення.

[Сем Копш, дизайнер]:
«Маємо кімнату з Лего, є кімната з повітряною кулею, є підводна тема з русалкою, космічний зал. І в кожному з приміщень величезна кількість різних елементів».

Компанії чи окремі люди можуть орендувати приміщення помісячно або на тривалий термін. Надають і додаткові послуги. У тій самій будівлі є спортзал і студія йоги. Також є бар і ресторан.

Це ще один такий офіс, що стоїть неподалік від Темзи. Тут зовсім інша тематика — річкова.

Орендарі приміщень мають змогу відвідати ексклюзивний бар. Також тут є манікюрний салон і готельний номер для тих, хто працює допізна.

[Джайлс Фукс, директор компанії, що здає в оренду офіси]:
«Лише 61 % приміщень — це офіси. Решта — це бари, зали для зустрічей. Є манікюрний салон, спортзали, є тераса на даху та спальні».

На думку власників таких офісів, після пандемії, коли люди почнуть повертатися на робочі місця, вони захочуть більше зручних приміщень. Настільки зручних, щоб відмовитися від домашнього комфорту.
Коротке посилання на цю сторінку:

Повітряні кулі й гігантські жуки: як людей заманюють назад до офісівЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Величезне джерело природного водню знайшли в албанській шахті100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостережень

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: