26.01.2024
Телеканал NTD

Костюми Елтона Джона й Барбри Стрейзанд виставлять на благодійний аукціон

Костюми Елтона Джона й Барбри Стрейзанд виставлять на благодійний аукціон

Відомі музиканти пожертвували для благодійного аукціону в Беверлі-Гіллз інструменти, одяг та інші пам'ятні предмети. Елтон Джон..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Відомі музиканти пожертвували для благодійного аукціону в Беверлі-Гіллз інструменти, одяг та інші пам’ятні предмети. Елтон Джон віддав спортивний костюм від Gucci, а Барбра Стрейзанд подарувала наряд, у якому знімалася у фільмі «Знайомство з Факерами».

Уторговані гроші допоможуть музикантам, які постраждали під час пандемії через скасування концертів.

[Мартін Нолан, директор компанії Julien’s Auctions]:
«Усі музиканти проявили неймовірну щедрість, жертвуючи свої речі, щоб ми зібрали більше грошей і допомогли нужденним колегам».

За обережними оцінками, удасться отримати від 200 до 400 тисяч доларів США.

[Мартін Нолан, директор компанії Julien’s Auctions]:
«Ми надіємося зібрати більш як пів мільйона. Хотілося б зібрати навіть мільйон доларів. Це стало б величезною допомогою благодійним організаціям».

Торги пройдуть у першій половині вересня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Костюми Елтона Джона й Барбри Стрейзанд виставлять на благодійний аукціонУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікКарнавал у Венеції може стати «платним»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: