25.11.2024
Телеканал NTD

Чемпіонат із танго в Аргентині проходить онлайн

Чемпіонат із танго в Аргентині проходить онлайн

Шоу триває. Всесвітній чемпіонат із танго в Буенос-Айресі перенесли в онлайн. У його звичному вигляді захід..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Шоу триває. Всесвітній чемпіонат із танго в Буенос-Айресі перенесли в онлайн. У його звичному вигляді захід провести неможливо через карантинні обмеження й норми соціального дистанціювання.

Тепер усі виступи танцюристи записують віддалено.

[Габріель Сорія, художній керівник фестивалю]:
«Учасників поменшало. Та нас здивувало те, що на віртуальний конкурс зареєструвалося вже понад 200 танцюристів. Коли фестиваль проходив у звичайних умовах, то слід було пам’ятати, що багато учасників приїжджає із-за кордону, тобто їм потрібно було знайти на це час у серпні. Але тепер цього враховувати не треба».

Захід триває чотири дні. Усі виступи викладають у соціальні мережі.

Чемпіонат зазвичай проходить у межах фестивалю танго в Аргентині. Цього року він теж повністю перемістився в мережу. Тобто звичні майстер-класи й особливі виступи будуть доступними лише в онлайн-режимі.

У танго немає єдиної хореографії. Воно засноване на імпровізації. Танець зародився в бідних портових районах на кордоні Уругваю й Аргентини. 2009 року його додали до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чемпіонат із танго в Аргентині проходить онлайнДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомПрогулянка найромантичнішим садом світуМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: