25.06.2024
Телеканал NTD

В’єтнамець відростив 5-метрову косу

В'єтнамець відростив 5-метрову косу

Цей 92-літній в'єтнамський дідусь не стрижеться понад 70 років, і його волосся сягає вже п'яти метрів...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Цей 92-літній в’єтнамський дідусь не стрижеться понад 70 років, і його волосся сягає вже п’яти метрів. Ван Тьєн живе в провінції Тьєнзянг. Не стригтися він вирішив у 20-річному віці.

[Нгуєн Ван Тьєн, житель Тьєнзянгу]:
«Пам’ятаю, що моє волосся було чорним, густим і здоровим. Я розчесав його, а потім почув божественний поклик і відразу зрозумів, що став обраним. За ніч волосся дуже поважчало».

Ван Тьєн уважає, що довге волосся дає йому життєву силу.

[Нгуєн Ван Тьєн, житель Тьєнзянгу]:
«Я впевнений, що, якщо відріжу волосся, то відразу помру. Маю таке розуміння, тому не наважуюся нічого міняти, навіть не зачісуюсь. Я лише доглядаю за волоссям, надягаю на нього шапку, щоб воно було сухим, чистим та красивим».

На косі Ван Тьєна видно, як змінювався колір волосся. Воно поступово світлішало, поки не стало зовсім сивим. Дідусь обмотує косу навколо голови й ховає під спеціальною шапочкою.
Коротке посилання на цю сторінку:

В’єтнамець відростив 5-метрову косуКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокБалабан — душа музичної культури АзербайджануЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: