26.09.2024
Телеканал NTD

У Лондонському зоопарку проводять щорічне зважування тварин

У Лондонському зоопарку проводять щорічне зважування тварин

У Лондонському зоопарку проходить щорічне зважування всіх мешканців. Завдання непросте, адже тут понад 19 тисяч тварин...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Лондонському зоопарку проходить щорічне зважування всіх мешканців. Завдання непросте, адже тут понад 19 тисяч тварин. Процедура триває близько тижня.

Цього року доглядачі хочуть з’ясувати не лише вагу тварин, але й також чи вплинув на них карантин. Під час нього зоопарк не працював найдовше із часів Другої світової війни.

[Тіг Стаббінгтон, представник зоопарку]:
«Це справді важливо, бо допомагає нам опікати наших тварин і підтримувати їх у хорошому стані, а також дбати про їхній добробут. Знаючи їхню вагу, ми можемо гарантувати, що в разі хвороби призначимо їм правильне лікування. Ми також можемо відстежувати різні стадії життя».

Зважування також допомагає обстежити вагітних тварин і з’ясувати, чи нормально розвивається плід.

[Тіг Стаббінгтон, представник зоопарку]:
«Вдалий приклад — наша самиця окапі. Зазвичай вона важить коло 250 кілограмів. Ми знаємо, що її сьогоднішня маса — близько 288 кілограмів. І це свідчить про те, що її вагітність розвивається нормально й наближається до останньої стадії».

Співробітники зоопарку зазначають, що карантин погано позначився на деяких видах тварин. Багато які з них без уваги відвідувачів помітно змарніли.

[Тіг Стаббінгтон, представник зоопарку]:
«Деяким із наших мешканців фактично не вистачає контакту з людьми. Вони буквально ставали в чергу, щоб зустріти відвідувачів біля воріт. І коли о 10 ранку ті не приходили, тварини розчаровувалися».

Лондонський зоопарк — найстаріший у світі. Його заснували 1828 року.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Лондонському зоопарку проводять щорічне зважування тваринЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковами200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: