26.02.2024
Телеканал NTD

Оксамитові маски й подарунки на санях: як працюватимуть Санти в умовах пандемії

Оксамитові маски й подарунки на санях: як працюватимуть Санти в умовах пандемії

Різдво ще не скоро, але в Лондоні вже відкрилася школа Санта-Клаусів. Цього року їм, можливо, доведеться..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Різдво ще не скоро, але в Лондоні вже відкрилася школа Санта-Клаусів. Цього року їм, можливо, доведеться працювати в умовах пандемії. Дідусів навчають нових правил.

[Джеймс Ловелл, засновник компанії «Міністерство розваг»]:
«Щонайперше маски. Ми зробили ось такі — із червоного оксамиту з білою хутряною облямівкою, як костюм Санти. Це особливість маски. Гадаю, так дітям буде комфортніше».

Також Санти мають дотримуватися соціального дистанціювання. Вони сідатимуть за два метри від дітей. Подарунки теж даруватимуть особливим чином.

[Джеймс Ловелл, засновник компанії «Міністерство розваг»]:
«Ми вигадали геніальний метод — застосуємо сани. Санта кластиме на них подарунок, а дитина, підтягнувши їх за мотузок, його забиратиме».

Санта-Клауси впевнені, що Різдво пройде добре.

[Санта-Клаус]:
«Нам треба триматися від дітей на відстані, і від дорослих теж — про них також не можна забувати. Та веселощі, радість, любов і дива ніколи не зникнуть. Вони були й будуть завжди».

Добрі дідусі ще повторюють імена північних оленів, згадують привітання різними мовами й тренуються сміятися, як Санта.

[Джеймс Ловелл, засновник компанії «Міністерство розваг»]:
«Люди недооцінюють, наскільки складно грати Санту. Акторові дуже рідко доводиться залишатися в образі, імпровізувати і створювати атмосферу казки для одного чи двох осіб, що стоять за метр від нього. Це вимагає великої концентрації».

Цього року школа Санта-Клаусів при компанії «Міністерство розваг» отримала 1000 заявок. Поки це вдвічі менше, ніж зазвичай, але її співробітники надіються, що ситуація поліпшиться.
Коротке посилання на цю сторінку:

Оксамитові маски й подарунки на санях: як працюватимуть Санти в умовах пандеміїБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиВ Італії вимирають газетні кіоскиРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: