24.01.2024
Телеканал NTD

Яскраві гондоли й пісні маріачі: канали Сошимілко в Мехіко знову відкрилися

Яскраві гондоли й пісні маріачі: канали Сошимілко в Мехіко знову відкрилися

Гондоли трахінераси знову пливуть знаменитими каналами Сошимілко в Мехіко. А мексиканці насолоджуються краєвидами й музикою ансамблів..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Гондоли трахінераси знову пливуть знаменитими каналами Сошимілко в Мехіко. А мексиканці насолоджуються краєвидами й музикою ансамблів маріачі. На острови п’ять місяців не пускали туристів, але тепер човнярі знову можуть трохи заробити.

Усім вимірюють температуру, гондольєри носять маски, а у 20-містний човен пускають не більш як 12 осіб.

[турист]:
«Я приїхав (до Мехіко) провідати родину й дізнався, що відкрився район Сошимілко й дозволили прогулянки на трахінерасах. Ми вирішили приїхати сюди, бо це визначне місце Мехіко».

Стародавні канали ацтеків пролягають на залишках озера Тескоко. Тут індіанці створювали плавучі острови — чинампи, на яких обробляли землю. Зараз тут вирощують квіти та інші рослини.

Канали Сошимілко 1987 року стали об’єктом Світової спадщини ЮНЕСКО. Основним джерелом доходу тут є туризм.
Коротке посилання на цю сторінку:

Яскраві гондоли й пісні маріачі: канали Сошимілко в Мехіко знову відкрилисяНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОДва індійські ресторани судяться через куряче каріМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на Сицилії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: