25.08.2024
Телеканал NTD

Панди-близнюки в Берлінському зоопарку відсвяткували перший день народження

Панди-близнюки в Берлінському зоопарку відсвяткували перший день народження

Пандам-близнюкам у Берлінському зоопарку виповнився рік. Брати Піт і Пол отримали на день народження крижаний торт,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Пандам-близнюкам у Берлінському зоопарку виповнився рік. Брати Піт і Пол отримали на день народження крижаний торт, прикрашений бамбуковими гілочками.

[Норберт Цагмель, доглядач зоопарку]:
«У торті, звісно, немає шоколаду й (штучних хімічних) речовин. Лише натуральні інгредієнти: здебільшого вода, а ще буряк для кольору, шматочки батату й листя бамбука».

Маму двійнят звуть Мен Мен. Народившись, кожен малюк важив не більше ніж 200 грамів, а тепер — по 28 кілограмів. Більшу частину дня Піт і Пол сплять, але на ігри час знаходять.

[Норберт Цагмель, доглядач зоопарку]:
«Коли вони граються, відвідувачі, звісно, у захваті. Такі чорно-білі клубочки дуже милі, а їхня незграбність усіх смішить. Навіть найфлегматичніші розчулюються, коли бачать ведмежат. Спостерігати за їхньою грою дуже захопливо».

Брати-близнюки житимуть у Берлінському зоопарку до чотирьох років. Потім їх відправлять до Китаю, якому вони належать за договором оренди.
Коротке посилання на цю сторінку:

Панди-близнюки в Берлінському зоопарку відсвяткували перший день народженняУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: