18.05.2024
Телеканал NTD

На Балі врятували 25 рідкісних зелених черепах

На Балі врятували 25 рідкісних зелених черепах

На індонезійському острові Балі випустили в океан 25 морських зелених черепах. У липні цих рідкісних рептилій..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

На індонезійському острові Балі випустили в океан 25 морських зелених черепах. У липні цих рідкісних рептилій забрали в браконьєрів. Під час рейду загалом урятували 36 черепах.

[Агус Буї Сантосо, голова природоохоронного центру Балі]:
«Щоб відпустити черепах на волю, треба виконати дві умови. По-перше, переконатися, що тварина здорова, а по-друге, у тому, що вона зможе жити самостійно. Якщо вона не зможе адаптуватися, то випускати не можна».

Решта врятованих черепах поки проходять реабілітацію. Незабаром їх теж випустять у дику природу.

Індонезія — один з основних осередків незаконної торгівлі морськими черепахами в Азії. Їх нелегально перевозять до Китаю, Малайзії та В’єтнаму. Місцева влада намагається припинити браконьєрство.

[Агус Буї Сантос, голова природоохоронного центру Балі]:
«За останні десять років завдяки допомозі поліції судових процесів, пов’язаних із торгівлею морськими черепахами, стало значно менше».

В Індонезії за торгівлю морськими черепахами загрожує до п’яти років в’язниці й штраф до 7000 доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Балі врятували 25 рідкісних зелених черепахУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: