26.11.2024
Телеканал NTD

У Латвії відпочивають у скляних будиночках над річкою

У Латвії відпочивають у скляних будиночках над річкою

У латвійців з'явилося нове місце для відпочинку. Дзеркальний будиночок, підвішений над річкою, яка протікає через Національний..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У латвійців з’явилося нове місце для відпочинку. Дзеркальний будиночок, підвішений над річкою, яка протікає через Національний парк Гауя.

[Гундега Курдіна, засновниця проекту]:
«Люди мають можливість насолодитися такою незвичайною ніччю — поспати над річкою. Вона дзюрчить, тварини вночі видають звуки, вітер співає свою пісню, щебечуть птахи, і кожна мить унікальна — з різним настроєм і барвами».

Будинок висить над річкою Амата. Переміщається за допомогою дистанційного керування.

[Яна Хербста, гостя дзеркального будиночка]:
«Ми не знали, чого чекати від цієї ночі. Ми просто її забронювали. Але нам так сподобалося, що ми вирішили залишитися ще на одну».

Будиночок обладнано двоспальним ліжком. Коштуватиме такий відпочинок від 160 євро за ніч. Додатково можна замовити сніданок чи вечерю з місцевих продуктів.

[Яна Хербста, гостя дзеркального будиночка]:
«Природно взаємодієш із річкою, лісом, іноді навіть із тваринами. Нашої першої ночі, коли ми спали, раптом почули гучні звуки. Хтось перебирався через річку».

І хоч усередині самого будиночка немає ні душу, ні туалету, охочі в ньому відпочити вже вишикувалися в чергу. Усі ночі заброньовано до кінця літа.

На тлі пандемії в Латвії, як і в багатьох інших країнах, на піку популярності — внутрішній туризм. Багато хто прагне поїхати на відпочинок якнайдалі від гамірних міст.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Латвії відпочивають у скляних будиночках над річкоюЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: