26.03.2024
Телеканал NTD

Нігерійський хлопчик прославився після балетного танцю під дощем

Нігерійський хлопчик прославився після балетного танцю під дощем

11-річний нігерієць Ентоні Ммесома Маду як на свій вік надто серйозний і прагне стати артистом балету...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

11-річний нігерієць Ентоні Ммесома Маду як на свій вік надто серйозний і прагне стати артистом балету. У липні в соцмережах з’явилося відео хлопчика, який старанно танцює під зливою. Ролик відразу став популярним.

[Ентоні Ммесома Маду, танцюрист]:
«Балет — це моє життя. Я тренуюся всюди і, коли танцюю, почуваюся на вершині світу. Коли мама посилає мене куди-небудь із дорученням, я спочатку танцюю, а потім іду. Я дуже щасливий, бо люблю балет».

Юний танцюрист займається в академії Leap of Dance в Лагосі. Його захоплення розуміють далеко не всі нігерійці — культури балету тут немає. Зате відеоролик зацікавив престижний Американський театр балету. Він запросив Ентоні на навчання до США.

[Ентоні Ммесома Маду, танцюрист]:
«Коли друзі бачать, як я танцюю, то думають: “Що він робить? Танцює іноземний танець замість нігерійського?” А тепер я виграв головний приз і наступного року поїду до США. Я дуже радий. Я полечу літаком і нетерпляче цього чекаю. Усе це завдяки балету».

Академію балету в Лагосі відкрив три роки тому нігерієць Даніель. Він навчає дітей безкоштовно. Після гучного відео в його танцювальну школу хлинули пожертвування. Чоловік витратить гроші на просування балету в Нігерії.

[Даніель Аджай Овосені, засновник академії Leap of Dance]:
«Я вважаю цю форму мистецтва необхідною. Вона вчить дисципліни, відданості справі та цілеспрямованості. Ці якості допомагають стати відмінним артистом балету. І студенти, навчившись усього цього, можуть перенести дисциплінованість і відданість справі до всіх сфер свого життя».

А юний танцюрист уже зараз зможе займатися онлайн із викладачами Американського театру балету.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійський хлопчик прославився після балетного танцю під дощемСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: