26.04.2024
Телеканал NTD

У Дубаї відкрили басейн для собак, які страждають від спеки

У Дубаї відкрили басейн для собак, які страждають від спеки

Ігри в прохолодній воді — про що ще може мріяти собака у виснажливу спеку? Так вирішив..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ігри в прохолодній воді — про що ще може мріяти собака у виснажливу спеку? Так вирішив власник дитячого садка для домашніх тварин у Дубаї і відкрив басейн для своїх підопічних.

[Амр Юсеф, власник дитячого садка для собак]:
«У Дубаї літо, і собаки хочуть плавати й веселитися. Але місць для вигулу небагато, пляжів, де собакам можна купатися, теж мало».

Власники можуть погратися в басейні із собаками самі, або довірити тварин співробітникам дитячого садка.

[Єва, власниця собаки]:
«Басейн — це нове доповнення (до послуг), і моїй собаці тут весело. Вона може охолодитися й трохи поплавати з іншими собаками».

Цей дитячий сад для собак відкритий уже два роки. Усі співробітники навчені поводитися з тваринами. Тут працює майже 30 осіб. Такий великий штат дає змогу приділяти увагу кожному підопічному.

Власник закладу вважає, що побудував справжній «собачий Діснейленд».
Коротке посилання на цю сторінку:

У Дубаї відкрили басейн для собак, які страждають від спекиДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропорту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: