25.10.2024
Телеканал NTD

Інтерактивна мапа підказує берлінцям, які дерева потрібно полити

Інтерактивна мапа підказує берлінцям, які дерева потрібно полити

Жителі Берліна тепер можуть долучитися до збереження міських дерев. У столиці стартував проект під назвою «Полий..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Жителі Берліна тепер можуть долучитися до збереження міських дерев. У столиці стартував проект під назвою «Полий околиці». Дізнатися, яким деревам потрібна допомога, можна на інтерактивній мапі.

[житель Берліна]:
«У літню спеку деревам потрібно більше води, ніж зазвичай. Тому добре, щоб вони не засихали, поливати їх один чи два рази на тиждень. Так у Берліні буде більше зелені, а отже, і чистіше повітря. І це означатиме, що й люди матимуть ліпше здоров’я».

Відповідно до офіційних даних, торік у Берліні стало на 7000 дерев менше, ніж було за три роки до цього. Деякі засохли, а якісь зламав вітер.

[жителька Берліна]:
«Серце болить, коли бачу, як засихає дерево, утрачає листя й умирає».

Щоб узяти учать у проекті, треба зареєструватися в застосунку й дістати доступ до інтерактивної мапи. На неї нанесено розташування дерев. Їх у Берліні 625 тисяч. Користувачі програми можуть обмінюватися інформацією і координувати свою роботу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Інтерактивна мапа підказує берлінцям, які дерева потрібно политиСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: