28.06.2024
Телеканал NTD

Ізраїльська мийниця вікон стала зіркою соцмереж

Ізраїльська мийниця вікон стала зіркою соцмереж

Ось така мийниця вікон, яка танцює в повітрі, працює в Тель-Авіві. Ноа знімає себе на відео..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Ось така мийниця вікон, яка танцює в повітрі, працює в Тель-Авіві. Ноа знімає себе на відео й викладає в соцмережі. Ролики набрали вже понад мільйон уподобайок, а на сторінку дівчини підписалося майже 60 тисяч осіб.

[Ноа Толедо, мийниця вікон]:
«Люди бачать мене за вікном і дивуються. Вони бачать жінку, і це незвично. Мене пригощають водою, шоколадом — усім, що забажаю. Це дуже приємно».

Ноа каже, що їй подобається висота, краєвид зверху й вітер, що створює відчуття польоту. Вона працює залюбки й до того ж усе робить на совість.

[Ревіталь Фрідман, жителька багатоповерхівки]:
«Вона прекрасна. Коли вона миє вікно, обов’язково помахає мені рукою й усміхнеться. Вона єдина запитує, чи я задоволена й чи все чисто. Вона найкращий мийник і єдина серед них дівчина. Вона завжди дуже мила, зовсім не схожа на мийників-чоловіків».

22-річна Ноа — колишня спортсменка зі стрибків із жердиною. Вона була чемпіонкою Ізраїлю.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ізраїльська мийниця вікон стала зіркою соцмережУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк панди граються на снігу в зоопарку у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: