27.07.2024
Телеканал NTD

Кенійський модник допомагає безпритульним дітям під час пандемії

Кенійський модник допомагає безпритульним дітям під час пандемії

Кенієць Джеймс Мвангі вважає себе наймоднішим в Африці й, можливо, у всьому світі. Його гардероб вражає..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Кенієць Джеймс Мвангі вважає себе наймоднішим в Африці й, можливо, у всьому світі. Його гардероб вражає яскравими кольорами й ретельно підібраними деталями. А коли почалася пандемія, до них додалися маски, що гармоніюють з одягом.

[Джеймс Майна Мвангі, модник]:
«Відколи я почав купувати одяг, у мене з’явилося 160 костюмів, 200 пар туфель, 300 капелюхів і багато аксесуарів».

Завдяки незвичайним костюмам і їх великій кількості Джеймс прославився на всю столицю. Тепер він хоче використати свою популярність, щоб допомогти безпритульним дітям. Під час карантину їм стало ще важче. Чоловік уже роздав частину одягу.

[Джеймс Майна Мвангі, модник]:
«Я прошу всіх добрих людей приєднатися до мене й підтримати безпритульних дітей та сиріт, бо через COVID-19 виникло багато проблем. У країні мало грошей».

Джеймс пам’ятає, як за малих літ люди сміялися з того, що він мав лише одну сорочку.

[Джеймс Майна Мвангі, модник]:
«Тоді я відповідав їм, що стану зіркою. А вони думали, що я збожеволів».

Зараз кенієць володіє автобусами-таксі в Найробі, відомими як матату. А купуванням костюмів модник захопився чверть століття тому. До них також накупив безліч аксесуарів: краватки, годинники, носові хустки й чохли для телефона.

Хтось насміхається з нього, а хтось наслідує його манеру одягатися. А Джеймс просто впевнений у собі.

[Джеймс Майна Мвангі, модник]:
«Я найкращий

Коротке посилання на цю сторінку:

Кенійський модник допомагає безпритульним дітям під час пандеміїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: