19.06.2024
Телеканал NTD

У мексиканському зоопарку в урятованих саванних слонів народилися дитинчата

У мексиканському зоопарку в урятованих саванних слонів народилися дитинчата

У зоопарку-сафарі мексиканського штату Пуебла нещодавно з'явилися на світ два саванних слоненяти. Одного назвали Арік. Він,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У зоопарку-сафарі мексиканського штату Пуебла нещодавно з’явилися на світ два саванних слоненяти. Одного назвали Арік. Він, народившись, важив 108 кілограмів. А другий був на чотири кілограми важчим. Йому дали ім’я Зум.

[Френк Камачо, директор зоопарку]:
«У нас живе 15 слонів. Шестеро з них молоді. Це потомство дев’ятьох слонів, яких ми врятували в Намібії, де їх збиралися приспати».

Слонів урятували вісім років тому. Тоді їм було від чотирьох до дев’яти років. Батьків цих тварин убили мисливці. Влада Намібії не знала, куди подіти осиротілих малюків, і вирішила їх приспати.

Мексиканський зоопарк забрав тварин, і тепер вони беруть участь у програмі розведення.

Тим часом через пандемію зоопарк-сафарі вже майже п’ять місяців не приймає гостей. Це завдало йому великих фінансових збитків. Подолати труднощі допомагають заощадження.

Також зоопарк усі поїздки й заходи переніс на наступний рік. Гроші щонайперше йдуть на харчування тварин і ветеринарну допомогу.
Коротке посилання на цю сторінку:

У мексиканському зоопарку в урятованих саванних слонів народилися дитинчатаЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОБалабан — душа музичної культури АзербайджануКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: