19.08.2024
Телеканал NTD

У Колумбії природозахисна держслужба визволяє з небезпеки хижих кішок

У Колумбії природозахисна держслужба визволяє з небезпеки хижих кішок

Якщо в колумбійському департаменті Рисаральда біля житлових будинків на дерево залізла пума, а потім вирушила гуляти..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Якщо в колумбійському департаменті Рисаральда біля житлових будинків на дерево залізла пума, а потім вирушила гуляти між домами, то на допомогу приходить місцева державна природозахисна служба.

Фахівці ловлять хижу кішку й випускають у ліс.

[Хуліо Сесар Ісаса Родрігес, директор організації CARDER]:
«Ми випустили її в тому місці, звідки, як ми знаємо, вона прийшла. І ми, і природоохоронні органи тепер спокійні. І, гадаю, для місцевої громади це стане дуже особливим спогадом. Роботу виконано добре».

Природозахисники допомогли й леопарду онцилі, що потрапив у неволю. Місцеві жителі зловили хижака, коли той крав курчат.

[Наталія Каррільйо, біолог]:
«Гадаю, вони хотіли тримати леопарда онцилу як домашню тварину. На щастя, ми змогли її забрати. Ми тимчасово взяли кішку на реабілітацію, бо вона довго пробула біля людей».

Пізніше цього леопарда теж відпустили в дику природу.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Колумбії природозахисна держслужба визволяє з небезпеки хижих кішокСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: