20.08.2024
Телеканал NTD

Парк у стилі Дикого Заходу відкрили серед сербських лісів і полів

Парк у стилі Дикого Заходу відкрили серед сербських лісів і полів

Ця копія американського міста XIX століття виникла не на плато Великі рівнини в США, а в..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ця копія американського міста XIX століття виникла не на плато Великі рівнини в США, а в гористій місцевості Сербії. У гірській області Златибор побудували новий парк розваг, у якому відвідувачі можуть відчути себе як на Дикому Заході.

Місто назвали Ель-Пасо. А поселення індіанців найменували на честь Бика Що Сидить — знаменитого вождя індіанського племені хункпапа.

Парк відчинив двері 15 травня. Однак на повну потужність поки не працює, бо через пандемію багато кордонів закрито.

[Мілія Чумич, власник парку розваг]:

«Усі кажуть, що мені пощастило, і що цього року в нас буде багато туристів, які не поїхали за кордон. Однак люди забувають про одну річ: іноземних туристів не буде — ні чорногорців, ні боснійців. Я хотів би, щоб ситуація була іншою, щоб не було коронавірусу. Упевнений, що мій бізнес був би набагато міцнішим».

У парку є експозиція, присвячена Роберту Мандену — американському стрільцю-шоумену. Він виступав із револьверами, рушницями та дробовиками.

Одна з працівниць парку каже, що для Європи це місце унікальне.

[Радміла Мілич, співробітниця парку розваг]:
«Ніколи не чула, щоб у Європі десь ще був парк у стилі Дикого Заходу».

Тут можна й заночувати. Гостям пропонують дерев’яні помешкання в стилі Дикого Заходу, а ще будиночки на деревах і звичайні готельні номери.

Вхідний квиток коштує близько трьох з половиною доларів США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Парк у стилі Дикого Заходу відкрили серед сербських лісів і полівРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКарнавал у Венеції може стати «платним»Ексклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямДва індійські ресторани судяться через куряче карі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: