24.07.2024
Телеканал NTD

Обійміть дерево: як ізраїльтяни заповнюють нестачу близькості з рідними

Обійміть дерево: як ізраїльтяни заповнюють нестачу близькості з рідними

Не можете обійняти дітей чи онуків — обійміть дерево. Таку пораду дало Управління охорони природи Ізраїлю...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Не можете обійняти дітей чи онуків — обійміть дерево. Таку пораду дало Управління охорони природи Ізраїлю. Жителі країни й досі мусять носити маски й дотримуватися соціального дистанціювання.

[Оріт Штайнфельд, співробітниця Управління охорони природи Ізраїлю]:
«У цей неприємний період епідемії радимо людям усього світу виходити на природу, дихати на повні груди й обіймати дерева, випромінюючи й отримуючи любов».

Дерева цього парку, що біля Тель-Авіва, уже нарозхват.

[гість парку]:
«Зараз ми не часто обіймаємося з людьми. Не можна обійняти ні дітей, ні онуків. Й обійняти дерево — чудова ідея. Альтернативи поки немає».

Епідемія в Ізраїлі пішла на спад у травні, але за останні кілька тижнів хворих побільшало. Влада рекомендує уникати тісного фізичного контакту з літніми родичами, а відвідувати мешканців будинків для людей похилого віку можна лише на свіжому повітрі.

Обіймати дерева під час карантинних обмежень уже радила й лісова служба Ісландії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Обійміть дерево: як ізраїльтяни заповнюють нестачу близькості з ріднимиСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівБалабан — душа музичної культури АзербайджануФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: