24.06.2024
Телеканал NTD

Дубайські готелі знову приймають іноземних гостей і сподіваються на прибуток

Дубайські готелі знову приймають іноземних гостей і сподіваються на прибуток

У курортному готелі на острові Пальма Джумейра дезінфікують меблі, диванні подушки та всі предмети у ванних..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

У курортному готелі на острові Пальма Джумейра дезінфікують меблі, диванні подушки та всі предмети у ванних кімнатах. Дубай знову приймає іноземних туристів.

У готелях чекають збільшення прибутку й надіються зменшити втрати через коронавірусну кризу.

[Тім Келлі, управитель курорту Atlantis]:
«Почали бронювати більше номерів. Імовірно, через те що відкрилися кордони й доступ (до громадських місць). І все це добре».

Цей курортний комплекс закрився в березні й знову запрацював у середині травня, коли обмеження почали слабшати. Наприкінці червня скасували комендантську годину. Дубайські готелі туристичного буму поки не чекають, але покладають надії на четвертий квартал року.

[Тім Келлі, управитель курорту Atlantis]:
«Через карантинні обмеження люди, які сюди приїжджають, можуть зіткнутися зі складнощами, коли повернуться. Тому, гадаю, тільки-но ці урядові заходи знімуть, ситуація в Дубаї налагодиться».

Економісти вважають, що гірші часи для Дубая вже позаду й настав період зростання.

[Скотт Лівмор, економіст]:
«Очікується, що сектори (економіки) відновлюватимуться, робочих місць побільшає. Та не можна змішувати поняття “зростання” й “рівень активності”. Економічна активність ще довго наздоганятиме докризовий рівень».

Дубай — один із найпопулярніших туристичних напрямків світу. Туристична індустрія міста становить понад одинадцять відсотків його ВВП.

На федеральному рівні ОАЕ, де розташований Дубай, ще не оголосили про відкриття кордонів для іноземних гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дубайські готелі знову приймають іноземних гостей і сподіваються на прибутокФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: