29.11.2024
Телеканал NTD

Рівнина в італійському регіоні Умбрія вкрилася квітучими маками й волошками

Рівнина в італійському регіоні Умбрія вкрилася квітучими маками й волошками

Умбрійськая рівнина, що лежить біля підніжжя Сибіллінських гір, укрилася різнобарвним килимом. Усюди волошки, ромашки й маки...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Умбрійськая рівнина, що лежить біля підніжжя Сибіллінських гір, укрилася різнобарвним килимом. Усюди волошки, ромашки й маки. Це природне явище італійці називають «фіоритура» — цвітіння.

Помилуватися мальовничим пейзажем невидимого художника щороку приїжджають сотні туристів із різних куточків країни.

[турист із Мілана]:
«Важко описати словами, треба тут опинитися. Ці кольори телевізійне зображення або фотографії не завжди можуть передати. Усе залежить від сезону, часу доби та інших обставин».

[туристка з Павії]:
«Я вперше приїхала сюди, і це справді вражає. У цей час дня сонячне світло ще більше оживляє кольори. Це прекрасно!»

Польові квіти ростуть серед сочевиці й підтримують її тонкі стебла. Цю зернобобову культуру тут вирощують здавна. Уважається, що насіння волошок і маків потрапило сюди разом зі старими молотарками, які використовували на інших полях.

Квітуча рівнина також надихає місцевих фермерів. Чотири роки тому тут стався землетрус, після чого рільники не змогли засіяти сочевицею 500 гектарів полів. Їх намагаються відновити, але наслідки землетрусу ще помітні.

Ну а біля квітучого поля туристи можуть оглянути незвичну картину. Вона присвячена італійським лікарям, які рятували хворих на COVID-19. Викладено її з різнобарвної сочевиці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рівнина в італійському регіоні Умбрія вкрилася квітучими маками й волошкамиКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в Римі«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіСендбординг повертається до НамібіїОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: