26.03.2024
Телеканал NTD

У чилійському зоопарку народився білий носоріг

У чилійському зоопарку народився білий носоріг

У зоопарку чилійського міста Буїн — нова зірка. Нещодавно тут народилося дитинча білого носорога. Малюка назвали..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У зоопарку чилійського міста Буїн — нова зірка. Нещодавно тут народилося дитинча білого носорога. Малюка назвали Атанасіо. Він важить 75 кілограмів і добре почувається.

Мама Ханна виношувала маля півтора року. Пологи пройшли без ускладнень, а за годину після них здорове дитинча самостійно стало на ноги.

Це вдруге, коли в зоопарку Буїн білі носороги приносять потомство.

[Ігнасіо Ідальсоага, директор зоопарку]:

«Нам випала честь бути єдиним зоопарком у Південній Америці, де розмножуються носороги. У США було лише четверо (носорогів, які народилися в неволі), у Європі — дев’ять. Дуже важко відроджувати цей вид. Тому ми щасливі, що можемо зробити внесок у відновлення виду, що в природі зникає».

Батька звуть Олівер. Він побачить свою дитину, коли тій виповниться місяць. Малюк буде під опікою мами рік, поки достатньо не подорослішає.

У світі живе від 17 до 19 тисяч білих носорогів, понад 740 із них — у зоопарках.
Коротке посилання на цю сторінку:

У чилійському зоопарку народився білий носоріг40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Собача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: