26.06.2024
Телеканал NTD

На пляж — як у космос: навіщо бразильська пара ходить у костюмах астронавтів

На пляж — як у космос: навіщо бразильська пара ходить у костюмах астронавтів

Пандемія й вихід у космос однаково небезпечні. Так вирішило бразильське подружжя Терсіу й Алісії і придбали..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Пандемія й вихід у космос однаково небезпечні. Так вирішило бразильське подружжя Терсіу й Алісії і придбали комбінезони астронавтів. Тепер чоловік і дружина в такому вбранні виходять прогулятися на пляж Копакабана в Ріо-де-Жанейро.

Подружжю вже за 60, і в Терсіу проблеми з легенями, тому вони хочуть захиститися від коронавірусу. Бразилець купив готові костюми, а шоломи зробив сам.

[Терсіу Галдіну, житель Ріо-де-Жанейро]:
«Я запитав дружину, чи зважиться вона вийти зі мною на вулицю. Вона трохи вагалася, але все ж погодилася».

[Алісія Ліма, жителька Ріо-де-Жанейро]:
«Ми і самі почуваємося захищеними, і про інших дбаємо. Якщо під час пандемії користуєшся захисними засобами, отже, думаєш і про себе, і про людей навколо».

А перехожі охоче фотографуються з подружжям.
Коротке посилання на цю сторінку:

На пляж — як у космос: навіщо бразильська пара ходить у костюмах астронавтівПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: