27.03.2024
Телеканал NTD

У зоопарку Антверпена народилася рідкісна горила

У зоопарку Антверпена народилася рідкісна горила

Цьому малюку горили всього день від народження, і на нього вже можуть подивитися відвідувачі зоопарку. Довгоочікуване..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Цьому малюку горили всього день від народження, і на нього вже можуть подивитися відвідувачі зоопарку. Довгоочікуване поповнення сталося в бельгійському місті Антверпен.

[Йоран Йогемс, доглядач зоопарку]:
«Учора народився наш малюк горили. Усе пройшло дуже добре, мама добре потрудилася. Вона захищає малюка, піклується про нього. Інша група горил теж поводиться дуже спокійно».

Стать новонародженого ще не з’ясували. Мама з кличкою Мамбеле поки нікого до нього не підпускає.

Зоопарк Антверпена вже 18 років координує наукові дослідження мавп у Камеруні й Конго. Дитинча західної рівнинної горили з’являється тут на світ удруге. Перше народилося в листопаді 2018-го, і зараз йому півтора року.

Західні рівнинні горили в дикій природі опинилися на межі зникнення. За 25 років їх популяція зменшилася на 60%. Серед причин — браконьєрство, мисливство та хвороби.
Коротке посилання на цю сторінку:

У зоопарку Антверпена народилася рідкісна горилаPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: