26.01.2024
Телеканал NTD

Колишній маркетолог годує бездомних собак у Ла-Пасі під час карантину

Колишній маркетолог годує бездомних собак у Ла-Пасі під час карантину

Болівієць Фернандо Кушнер разом із помічником щодня обходить вулиці Ла-Паса в пошуках безпритульних собак. Під час..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Болівієць Фернандо Кушнер разом із помічником щодня обходить вулиці Ла-Паса в пошуках безпритульних собак. Під час карантину цим чотирилапим прожити ще важче. Фернандо дарує їм увагу й рятує від голоду.

[Фернандо Кушнер, житель Ла-Паса]:
«Щодня в різних кварталах отримують допомогу приблизно дві тисячі собак. За час карантину ми роздали понад мільйон вісімсот тисяч порцій їжі».

Фернандо — колишній маркетолог. П’ять років тому повернувся з-за кордону і присвятив життя порятунку бездомних собак. Використовуючи професійні знання, болівієць розробив план допомоги тваринам.

Благодійну кампанію підтримали три ресторани Ла-Паса. Співробітники цих закладів щодня віддавали м’ясні відходи для вуличних тварин. Однак під час карантину ресторани зачинені й допомагати не можуть. А ось нужденних, навпаки, додалося.

[Фернандо Кушнер, житель Ла-Паса]:
«Під час карантину кинутих собак стало набагато більше, і вже одного мішка з їжею недостатньо. Потрібно три, чотири, навіть шість великих мішків на день, щоби прогодувати бездомних собак».

Жалісливий маркетолог оформив перепустку, щоб виходити з дому під час ізоляції. Щодня він встає о п’ятій ранку й зі своєю командою вирушає годувати собак. За тиждень Фернандо проїжджає на мікроавтобусі понад 150 кілометрів. На бензин витрачає 380 доларів на місяць.

Зараз болівієць із радістю помічає, що деякі жителі Ла-Паса теж залишають їжу й воду для вуличних тварин.

До карантину Фернандо підшукував своїм підопічним господарів. Він мріє знайти гроші на те, щоб стерилізувати всіх безпритульних собак у Ла-Пасі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колишній маркетолог годує бездомних собак у Ла-Пасі під час карантинуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: