25.10.2024
Телеканал NTD

Собаки на один день стали головними гостями парку «Тіволі» в Копенгагені

Собаки на один день стали головними гостями парку «Тіволі» в Копенгагені

Десятки собак вільно розгулюють парком «Тіволі» в Копенгагені. Таке можна побачити лише раз на рік. Старовинний..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Десятки собак вільно розгулюють парком «Тіволі» в Копенгагені. Таке можна побачити лише раз на рік. Старовинний парк розваг відчиняє двері для кошлатих улюбленців лише з нагоди Міжнародного дня собак, який відзначають 2 липня.

[Ісабелла, власниця собаки]:
«Завдяки цьому можна подивитися на всіляких собак і просто поспілкуватися. Гадаю, ідея добра, і треба робити так частіше».

[Мікаель, власник собаки]:
«Думаю, що вони втілюють мрії, бо зазвичай із собаками заборонено сюди приходити. А раз на рік власники собак вільно заходять і вітаються з іншими щасливими господарями тварин».

Зазвичай цього дня у парку проходять паради й конкурси за участю собак. Цього року заходи скасували через епідемію. Проте чотирилапим гостям дозволено бігати де завгодно й купатися у водоймах. Також співробітники парку всюди залишили їм частування.

«Тіволі» — один із найдавніших парків розваг Данії. У серпні йому виповниться 177 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Собаки на один день стали головними гостями парку «Тіволі» в КопенгагеніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: