26.02.2024
Телеканал NTD

Спортсмен пробіг сім ультрамарафонів заради бабусі, котра підхопила коронавірус

Спортсмен пробіг сім ультрамарафонів заради бабусі, котра підхопила коронавірус

Сім ультрамарафонів за сім днів пробіг заради бабусі спортсмен Корі Каппеллоні. У червні 98-річна Рут Андрес..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Сім ультрамарафонів за сім днів пробіг заради бабусі спортсмен Корі Каппеллоні. У червні 98-річна Рут Андрес підхопила коронавірус. Вона живе в будинку для людей похилого віку у Скрентоні, що в Пенсільванії, а її онук — у Вашингтоні.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Я телефонував бабусі й з нею розмовляв. А потім помітив, що їй дедалі гірше. Вона боялася, що більше нас не побачить. Відвідування заборонили і рідним, і друзям, і бабуся дещо засмутилася».

Корі хотів підняти бабусі настрій, і подруга порадила йому пробігти до Скрентона. До епідемії спортсмен готувався до ультрамарафону, який мав пройти в березні. Забіг скасували, але Корі, як і раніше, був у гарній формі.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Ви знаєте, що це 350 кілометрів. Це велика відстань. Найбільше, скільки я пробігав, це 250 кілометрів, під час ультрамарафону в Сахарі».

Шестиденний Марафон де Сабль у Марокко був для Корі найвиснажливішим, але забіг до Скрентона став ще важчим. Шостого дня спортсмен зовсім занепав духом і, здавалося, знесилився. Але тут прийшла добра новина — бабуся одужала. У бігуна відкрилося друге дихання.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Є люди, які проклали для нас шлях. Усе, що ми маємо, з’явилося завдяки їм. Вони йшли на жертви, а зараз стали вразливими, самотніми й наляканими. Тому для мене це спосіб повернути борг людям, які нам допомогли».

Корі фінішував біля будинку для людей похилого віку. Побачитися з бабусею поки не можна, але спортсмен надіється обійняти її вже найближчим часом.

Під час забігу Корі зібрав 24 тисячі доларів. Вони підуть на купівлю смартфонів і планшетів для літніх людей, які через епідемію відмежовані від своїх близьких.
Коротке посилання на цю сторінку:

Спортсмен пробіг сім ультрамарафонів заради бабусі, котра підхопила коронавірусЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: