25.07.2024
Телеканал NTD

Рідкісних вовченят показали в мексиканському Музеї пустелі

Рідкісних вовченят показали в мексиканському Музеї пустелі

У мексиканському Музеї пустелі в Сальтільйо граються малюки рідкісних мексиканських вовків. Вовченята народилися у квітні й..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У мексиканському Музеї пустелі в Сальтільйо граються малюки рідкісних мексиканських вовків. Вовченята народилися у квітні й уже встигли підрости.

[Фернандо Толедо, співробітник Музею пустелі]:
«У нашому музеї це вже п’ятий виводок, і він найбільший. Народилося чотири самці й чотири самички».

Усі вовченята здорові й добре ростуть.

У дикій природі мексиканські вовки вимерли ще в 60-х. І в Мексиці ось уже тридцять років відновлюють цю популяцію, розводячи тварин у зоопарках. У природне середовище випустили вже три десятки особин.

[Фернандо Толедо, співробітник Музею пустелі]:
«(Хочемо), щоб люди зрозуміли, чому такі види, як вовки, так само важливі, як ведмеді й степові собаки. Частину роботи з відновлення популяції ми проводимо тут, але це спільне завдання, яке стосується віддалених громад, які живуть там, де ми випускаємо вовків».

Фахівці надіються, що вже за кілька років у дикій природі країни житиме щонайменше 200 мексиканських вовків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рідкісних вовченят показали в мексиканському Музеї пустеліСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: