20.08.2024
Телеканал NTD

Волонтер безкоштовно стриже собак у притулках Таїланду

Волонтер безкоштовно стриже собак у притулках Таїланду

Тайський волонтер Крієнгкай розкладає інструменти в одному із собачих притулків Чонбурі. Він приїхав сюди відразу, як..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Тайський волонтер Крієнгкай розкладає інструменти в одному із собачих притулків Чонбурі. Він приїхав сюди відразу, як було скасовано обмеження на поїздки Таїландом. Ось уже сім років чоловік безкоштовно стриже кудлатих вихованців, щоб ті швидше змогли знайти нових господарів.

[Крієнгкай Тхатвакорн, волонтер]:
«Ці три місяці карантину я дуже непокоївся, бо не міг нікуди поїхати, а на мене чекала робота».

Крієнгкай вирішив навчитися стригти собак, коли подивився документальний фільм про бездомних тварин. Група волонтерів стригла їх, щоб вони мали охайний вигляд. Так у собак більше шансів сподобатися потенційному господарю.

У цьому притулку таєць підстриг 80 зі 600 собак.

[Майкл Дж. Бейнес, власник притулку]:
«Ми дуже раді, що майже за пів року він повернувся. Через пандемію йому доводилося сидіти вдома в Сісакеті. Деяким собакам просто необхідно стригтися, бо їхня шерсть постійно росте й стає скуйовдженою й брудною».

Волонтер залишив сімейний бізнес заради того, щоб постійно дбати про собак із притулків. Він їздить усією країною на безкоштовному поїзді або автостопом. Ночує в храмах.

[Крієнгкай Тхатвакорн, волонтер]:
«Допомагаючи безпритульним собакам, я використовуватиму свій досвід доти, доки зможу тримати в руці машинку для стриження. Робитиму це, поки не стану старим і не зміню професію».

Крієнгкай не отримує жодного доходу. Його матеріально підтримують друзі, а також прихильники в соціальних мережах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Волонтер безкоштовно стриже собак у притулках ТаїландуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: